Root Qesik 11,987 Posted May 1, 2025 Root Share Posted May 1, 2025 [CS 2] qFortniteMod - Tryb na bazie Fortnite Aktualna wersja: 1.0 Chcę wynająć serwer, co mam zrobić? Wbij na discord o nazwie Plsetti - Serwery z niestandardowymi trybami (KLIKNIJ) OPIS Tryb na bazie gry Fortnite, z jego elementami ale tak by zachować sens dla samej gry Counter Strike. Gracze na starcie respią się w miejscu spawn mapy, następnie odbywa się odliczanie i gracze są respieni w losowych miejscach nad mapą i leecą w dół z taką samą prędkością. Zadaniem graczy jest zabicie innych graczy, a po drodze mogą szukać skrzynek oraz lam, które respią się w określonych miejscach dla stref (skrzynki i lamy mają swoje strefy, a ich ilość dla danej strefy jest określona + losowa, więc miejsc spawn jest więcej niż ich dropów na mapie). Skrzynki mają glow w danej odległości i wydają dźwięk znany z fortnite, tak samo lama. Wydropione przedmioty ze skrzynek i lam mają określony glow, a kolor określa i rzadkość. Gracz ma do dyspozycji 3 typy budowli: podłoga, ściana oraz rampa, a także 3 rodzaje materiałów: drewno, cegła, metal. Budowle można edytować, a także budują się tak jak w fortnite i gdy ktos je podczas budowy atakuje, traca hp, które jest dodawane przez czas budowy, działa to identycznie jak w Fortnite. Materiały wypadają nie tylko ze skrzynek/lam, ale też i z graczy, a po zabiciu następuje efekt uderzenia piorunem by zasygnalizować śmierć gracza Ostatnie aktualizacje zepsuły mi parę elementów w grze, które będę dodawał w kolejnych aktualizacjach, bo to oczywiście nie koniec rozwoju tego trybu. Jak postawić dane obiekty? Najlepiej ustawić sobie binda: bind "klawisz" "Komenda", a komendy są poniżej FortniteFloor - Stawia podłogę FortniteRamp - Stawia rampę FortniteWall - Stawia ścianę FortniteEdit - Edycja naszego obiektu IN_RELOAD (R) - przełączenie materiału budowy Attack2 - zamknięcie trybu budowy Teraz parę screenów z gry 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted August 20, 2025 Author Root Share Posted August 20, 2025 Tryb z budowania przemianowano na cały tryb Fortnite 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts