Bayashi 82 Opublikowano Niedziela o 09:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:18 Nick: "Zireael" Serwer: JAILBREAK Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_0:1:6679975&Submit Witam. Przedstawię sytuację następująco. Zacznę od tego że ban jest słuszny ale głupio jest tak siedzieć cicho oraz nic nie móc napisać. Historia jest taka że od kiedy KaraK pojawił się w administracji jako guard strasznie na jego usiadłem, dopiekałem mu, wyzywałem, życzyłem śmie*ci itp. Zwyzywałem go od no-life na serwerze, guarda który srogo trzyma sie regulaminu oraz "banuje" za byle wykroczenie. To wszystko prawda. Jest mi głupio KaraK że ci tak dopiekałem i rozumiem Ciebie jako guarda co mogłeś czuć. Nie mam zamiaru toczyć z Tobą wojny kto jest lepszy kto nie czy grasz częściej czy nie. Chcę zakończenia wojny miedzy nami (jak to sie mówi "Pokoju"). Tak naprawdę to Tobie się najbardziej oberwało z Całej administracji bo raczej zatargu z nikim innym niż z Tobą nie mam. Musisz wiedzieć że miałem gorszy okres w życiu (problemy Psychiczne, leki itp) wiec jak mi się coś ubzdurało w twoją stronę to cały czas po tobie Jechałem. Nie wiem czy przeprosiny same coś dadzą bo zapewne jestem coś więcej winny. Tak wiec proszę przemyśl daj 2 szansę. Po miesiącu bana się zreflektowałem, przemyślałem błędy i bardziej ustabilizowałem. Tak wiec kończąc wnoszę o usunięcie muta i gaga , ponieważ chcę nadal rozmawiać i pisać z graczami na tym serwerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 142 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Swoje odsiedziałeś. Mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 142 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi