ŁUKASZX 2 Opublikowano Sobota o 17:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:36 Nick: ŁUKASZ Serwer: JB Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_0:1:707737489&Submit\ Dobry wieczór. piszę z prośba o ungaga, przemyślałem swoje zachowanie i od czasu dostania takowego gaga staram się być grzecznym i pokornym chłopcem który nie wyzywa innych graczy, mam go juz ponad trzy miesiące więc mam nadzieje ze dostane ub. Oczywiście serdecznie przepraszam moje wcześniejsze ofiary i obiecuje że już to się nigdy nie powtórzy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 142 Opublikowano Poniedziałek o 13:08 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:08 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi