tralarelo tralala 0 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Dzień dobry to ja muszkens mam nick WIktoria i prosze o unbana na ct bo offen mi nie chcąca dał na zawsze. jak ktos mi da unbana na ct bęe wdzięczny.:) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 143 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca To był żart. Bana dostałeś za całokształt. Nie potrafisz opanować grania po stronie CT, co prowadzi do chaosu na serwerze. Do CT będziesz mógł wejść tylko i wyłącznie, jeżeli o to poprosisz i jakiś członek administracji Cię tam przeniesie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 143 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi