son1ccs 1 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Nick: Sonic Serwer: Jailbreak Link do bana: LINK Witam, Wracam tutaj do was po prawie 3 miesiącach z prośbą o unbana. Chciałem wyrazić szczerze przeprosiny w stronę graczy i administracji za czyny, które popełniłem. Było to chujowe zachowanie w szczególności dla uczciwych graczy chcących bawić się dobrze na serwerze. Chciałbym wrócić na serwer, ponieważ panuje na nim super atmosfera i z wieloma graczami świetnie się bawiłem. Uważam, że mój powrót dałby serwerowi wiele dobrego. Byłem bardzo aktywnym graczem i robiłem sporo contentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 143 Opublikowano Wtorek o 19:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:07 Ostatnia szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 143 Opublikowano Wtorek o 19:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:07 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi