Deves 0 Opublikowano Środa o 15:39 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:39 Nick: Deves Serwer: JB Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=198818751&advType=steam Witam, mianowicie chciałem wbić na JB powspominać stare czasy i nagle ban, nie pamiętam nawet że go dostałem i nie pamiętam na jakim serwerze bo ban jest WWW. 5 lat to jest trochę czasu, myślę że zmądrzałem przez ten czas a JailBreak'a z chęcią bym zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 146 Opublikowano Środa o 19:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:20 Ciekawe w sumie, jest to Twój jedyny ban XD Albo poleciałeś tak grubo, że nie było sensu się patyczkować albo ktoś z administracji popełnił błąd. Tak czy siak po takim czasie może Ci przysługiwać druga szansa, ban zdjęty. Miłej rozgrywki. Mam nadzieję, że grzecznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 146 Opublikowano Środa o 19:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:20 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi