Skocz do zawartości

Odwołanie od Bana J_a_M_s_O_n skins

J_a_M_s_O_n skins

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór
Nick: J_a_M_s_O_n skins
Serwer: Super Moce
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:773474658&advType=steamid&Submit

W zasadzie sytuacja wygląda tak, że otrzymałem bana permanentnego, ale nie mam pojęcia dlaczego... teoretycznie za cheaty no ale problem w tym że ich nie mam. już długo gram na tym serwerze i pierwszy raz to mi się stało nawet vipa mam na nim więc nie rozumiem tego dlaczego admin stwierdził że jestem odpalony. proszę o wyjaśnienie admina oraz przejrzenie demka, zrobiłem również klipa medalem jak by to coś pomogło i niżej zamieszczam linka do niego.

https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/lw2OZuYa5D0YXqihK?invite=cr-MSw3SGIsMzEwOTA4ODQ0&v=60

https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/lwgPrd09khtjdUXVa?invite=cr-MSxFWXIsNDQ4NDY1Njk1&v=36 

Ten klip ktory podesłales to nie wiem w jakim celu zeby pokazac swoja niewinosc czy dostales bana ale to mniejsza.

zatem twierdzisz że ta jedna runda wystarczyła aby stwierdzić że posiadam wh?  to już ci mówię w momencie wejścia na A nikogo nie słyszałem pod A aby biegł w tamtą stronę bo jak wiesz na takich serwerach ludzie grają często na luzie i nawet shifta nie używają dlatego jak słyszę że wchodzą B i to grubo się tam dzieję to cofam, chciałem iść do cona więc szedłem mida a ziomek mi powiedział że 2 mida jest normalna akcja. jednego zabiłem i nie widze drugiego to się domyśliłem że był na dole to też jest normalne więc nie wiem dlaczego nie postanowiłeś dalej obserwować a jezeli chodzi ci o to że szedłem twarzą w ścianę to wiem szczerze moze to wyglądać podejrzanie ale bez przesady po jednej rundzie, szedłem tak aby piknąć mida z kamer jeżeli wiesz czym jest  crosshair placement. jak mozesz zauważyć na klipie podesłanym ode mnie również cały czas od ściany zaczynam.

Edytowane przez J_a_M_s_O_n skins

Z mojej perspektywy sytuacja sie konczy tak ze wiecej dowod nie mam takich bardziej znaczacych ale jak dla mnie twoj gameplay dalej jest podejrzany. Ban poszedl za szybko, moja wina. Obejarzalem cale demko i dziwnie lookasz przez sciane moze sie kryjesz albo poprostu tak grasz nie wiem. Przegadalem to i dostaniesz ub tyle

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności