Frano 0 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Nick: Frano discord.gg/cscdc Serwer: jailbreak cs-classic cs2 Link do muta: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist Dzien dobry a kogo raczyłem obrazić lub prowokować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 68 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Prawda, troche to bylo smieszne xD Frano powiedzial cos w stylu "DOBRZE TEKSANO" po tym jak na buncie zabilem ct... Venom na to powiedzial Dostanie wkoncu frano muta za te prowokacje? Na co karak odrazu wlepil mu mute... Tylko pytanie gdzie w powiedzeniu DOBRZE TEKSANO czy tam najs teksano juz nie pamietam jeest prowokacja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraK. 0 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Rzeczywiscie v3nom mnie podjudzil a ja sie dalem. Zadziałałem natychmiastowo nie myslac. Za moment zdejme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 62 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi