Skocz do zawartości

[Druga opcja] Odwołanie od bana "anuseke" COD 201

anusekee

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: anuseke
Serwer: COD 201
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&hideinactive=true&searchText=anuseke

Witam, kiedyś byłem stałym graczem serwera cod. (za czasów cs go, jeszcze pod innym kontem oraz nickiem). W 2022 uważałem, że zakończyłem swoją przygodę z cs i dokonałem drastycznego kroku czym było sprzedanie konta. W 2024 postanowiłem wrócić, jak się okazało już na nową wersje cs'a. Zacząłem na nowo swoja przygodę w lutym 2024, po 2 miesiącach zrozumiałem, ze to już nie to samo co kiedyś. Znowu odstawiłem cs'a do sierpnia. W sierpniu znajomi namówili mnie mnie na parę premierków, na których ciągle spotykaliśmy cheaterów. W końcu na jednym premierze nie wytrzymałem i nie myśląc zbyt długo pobrałem pierwsze z brzegu cheaty. Nie miałem z nimi nic nigdy wspólnego aż do tamtej pory. Premier oczywiście przegrany. Po premierach ze znajomymi wszedłem na serwer. Jak się okazało, już umierający na tamten moment. Czy odpaliłem cheaty. Tak. Nie wiem czemu to zrobiłem, chciałem poczuć się lepszy od tych 4 graczy co byli w tamtym momencie na serwerze? Nie wiem. Czy było to głupie? BARDZO. Czy po tej sytuacji odpaliłem kiedykolwiek cheaty? NIE. Czy żałuję? JAK NICZEGO W ŻYCIU
Na serwerowym discordzie jestem dość długo. Dostałem pinga o nowej edycji. Nie pamiętam kiedy byłem tak szczęśliwy, dopadła mnie nostalgia, bo spędziłem na tym serwisie niemałą cząstkę swojego życia. Z powodu emocji jakie mi towarzyszyły w tamtej sytuacji, zapomniałem totalnie o felernie sytuacji opisanej wyżej. Nie długo myśląc zakupiłem VIP'a i Pulkownika. Podczas próby dołączenia na serwer zrozumiałem, że tamta sytuacja to nie tylko zły sen a rzeczywistość i błędy dnia wczorajszego...
Żałuję tej sytuacji, była to jedna z najgłupszych decyzji jaką kiedykolwiek podjąłem. Nigdy więcej od tamtej sytuacji nie odpaliłem żadnych programów wspomagających. Chciałbym prosić o drugą szansę, a obiecuję, że nie zawiodę waszego zaufania.

PRZEPRASZAM

Napisałeś prośbę o drugą szansę i w dniu dzisiejszym ją dostaniesz, ale wiedz, że kolejne potknięcie będzie już ostatnim

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności