PiciaKoks 38 Opublikowano wczoraj o 20:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:49 Nick: Picia discord id:424229922739978250 Serwer: discord cs-classic Link do bana: Witam po dłuszej przerwie i resocjalizacji chciłałbym powrócic do grania jak i patrzenia co sie dzieje na discordzie cs classic ponieważ doznałem wspomnien z tym serwerem i zmieniłem sie na lepsze nie jestem juz aferkowiczem debilem, kretynem itp rzecz i chciabym poprosić o drugą szanse jako inny ja. Z góry dziękuje Picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 7 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Przecież Ty tak piszesz cały czas, po czym mija miesiąc i odpierdalasz to samo, to jaki jest sens odbanowywania Cię na Discord? Zwłaszcza gdy tworzysz multikonto by wejść na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiciaKoks 38 Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) karolku nie tworze multikont tylko jedno miałem bo miałem problem aby odzyskać główne konto i miałem jedno poboczne i to tyle a czasami mam natchnienia aby wrócic i po wspominać stare czasy i niechcę nic innego robic juz nie dopierdzielam syfu i nie bede robił tego na Discordzie. Proszę daj drugą szanse 👉👈. a w grze nie tworzyłem zadnych mk tylko jak na jednym dostałem vacka to pytałem sie czy moge wbic na drugim koncie i gram na tym na którym nie mam juz vacka co było uzgodnione z tobą. Edytowane 7 godzin temu przez PiciaKoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi