Schabusss :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Imię : Dawid Nick: Schabusss <333 Wiek : 18 Znajomość AMXX[(1/10) : 8/10 Mikrofon(tak/nie) : Nie Składka(tak/nie) : Tak Steam/NS :NS Kontakt:: Gg 42227543 Dlaczego ty? :: Brakuje adminów/ Gracze są wulgarni !!/ no i chciał bym pomóc obecnym adminom ! mam admina na cod-mod 45k lev i Ogarniam ludzi w 100% Ilość godzin przegranych na serwerze : około 5 ale nadganiam !! Link do Reklam : 1. onlycs.pl/viewtopic.php?p=15491#15491 2. www.cs-vega.pl/viewtopic.php?p=791#791 3. classic-zone.pl/viewtopic.php?p=23173#23173 4. www.tralalala.waw.pl/post36814.html#p36814 5. cs-wysypisko.pl/showthread.php/42305-Zapraszamy-na-cs-classic?p=167975#post167975 PS: admin może być na okres próbny I SPOKOJNIE OGARNĘ 2 SERWERY !!! | jeżeli ktoś jest na tak proszę podać powody a jeżeli ktoś jest na nie również proszę o podanie powodów ! ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - TAK ~ Mikrofon(nie wymagane aż tak)- Nie ~ Minimum 10 godzin gry na Serwerze- Nadrabiam ~ Ogar- w 100% ~ Kultura- oczywiście że tak ~ Obsługa amxmodmenu w jednym palcu- nawet w oku ~ Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM- Brak ~ Aktywność na forum- Jest to chyba widać ~ Regularna płatność za admina, NIE piszemy w podaniu typu "jak będę mieć kasę to wpłacę" lub, "nie wiem" itd. (BRAK WPŁATY = BRAK ADMINA), (szczegóły u Dawidka lub -_-)- - tak ~ Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera- 100% ~ Reklamowanie Serwerów- jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 NA TaaaaaK. Grałem dzisiaj ok. 16 podajrze i zero adminów a z tym cziterzy a ja admina nie mam. A często go widze na servie gdy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jestem na Tak, powody UP ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mimo, że nie masz paru wymagań to i tak jestem na tak. Dzisiaj mi nawet pomagałeś trochę przy serwerze i jesteś ogarnięty i bardzo pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na Tak .Tylko warnika by ci się przydało odrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na TAK - widziałem go na cod modzie i ogarniał .. tylko mikro sobie kup bo jest potrzebne adminowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 i admin na codzie i tu, to wybierz sobie serw bo na pewno 2 nie ogarniesz. NEUTRAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKalixo 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na TAK:)Ogarnia, i go pamiętam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jestem na Tak , powinien ogarnąć 2 serwery . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na tak. Gra często i powinien ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja jestem na tak , jest ogarniety i to starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
****[nO.1]**** 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja także na tak . Znam go z kilku innych sieci na których kiedyś miał admina i ogarniał w 100% . Sądzę , że ogarnie dwa serwery . TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na TakPlusy:-Wiek,-Składka-Ogarniasz-ReklamyMinus:-Krótko grasz na serwerze, ale to da się szybko nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Minusy:- Brak Steama...Małe tak adminów jest coraz mniej a ja teraz mam buga mi steama nie czyta i nie mam admina więc serwera nie mogę ogarnąc a Opiekun Serwera w ogóle nie odpisuję tak jak by się tym nie interesował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na tak.Reklamy,Ogar,Tylko nadrób te godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jestem na tak inni podali powody nie mam zadnych zastrzezen :)Wiem ze ogarniesz bo widze cie na COD i 1sobie radzisz jak nie wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na Tak wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistermax 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na tak Podanie jest cool i wszystko dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 przyjęty.close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi