kleiniczors 0 Opublikowano Poniedziałek o 13:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:39 Nick: kleinecke Serwer: CODMOD 201 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=kleinecke&advType=name Witam. Prawdopodobnie zostałem zbanowany za wejście na serwer z odpalonymi cheatami, ponieważ w tamtym czasie grałem na serwerach HVH. Nie pamiętam dokładnie tej sytuacji, bo minęło już trochę czasu od otrzymania bana. Po tym banie próbowałem grać u was na kilku innych kontach, na których dostawałem bana za MK. Jednym z nich jest konto, które obecnie jest moim mainem i na którym chciałbym otrzymać UB. https://steamcommunity.com/profiles/76561199238365592 Z góry dziękuję i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano Poniedziałek o 23:13 Właściciel Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:13 I dlatego tworzysz też multikonto na forum, łamiąc regulamin forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleiniczors 0 Opublikowano wczoraj o 00:09 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 00:09 56 minut temu, Qesik napisał(a): I dlatego tworzysz też multikonto na forum, łamiąc regulamin forum? wybacz, straciłem dostęp do tamtego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 11 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Czyli zamiast od razu napisać na PW do mnie, to tworzysz nowe konto i podanie o UB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleiniczors 0 Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Masz rację, mój błąd i powinienem napisać na PW. Straciłem dostęp do starego konta, dlatego założyłem nowe. Przepraszam za zamieszanie. Jeśli jest taka możliwość, chciałbym prosić o danie mi jeszcze jednej szansy i UB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi