borix 0 Posted January 28 Share Posted January 28 Nick: BORIX(skins.army) Serwer: wszystkie Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=BORIX&advType=name witam. bana dostałem za to że mój kolega używał cheatów . ja nigdy w żuciu nie miałem cheatów. czy jest opcja zdjęcia blokady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 29 Root Share Posted January 29 Co to znaczy kolega używał? To ban na Twój profil Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
borix 0 Posted January 29 Author Share Posted January 29 no właśnie ja nigdy nie miałem cheató z kolegą wbiłem on się odpalił i wyrwałemj bana tylko dlatego że grałem z nim i miałęm go w znajomych oboje dostaliśmy bana ja cheatów nie miałem a on miał i oboje dostaliśmy może dlatego że jak dołączaliśmy do serwera byliśmy razem w grupie i admin zdecydował że jak 1 osoba używa to 2 też czycoś https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=21,06,24&advType=date oboje za to samo ja byłem czysty a on na odpale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 29 Root Share Posted January 29 To ciekawe, że tak dobrze to pamiętasz, biorąc pod uwagę, że to było półtora roku temu i Twój kolega jest faktycznie z VAC. Podaj serwer na którym chciałeś grać, to oznaczę opiekuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
borix 0 Posted January 29 Author Share Posted January 29 poprostu mam daobrą pamięć. nigdy nie miałem cheatów do cs a serwer na którym chciałem zagrać to codmod, surf rpg oraz DEATHRUN. możesz mi niewierzyć ale pszysięgam że tak to było i nigdy nie miałem cheatów do cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
borix 0 Posted February 2 Author Share Posted February 2 HALO Link to comment Share on other sites More sharing options...
borix 0 Posted February 4 Author Share Posted February 4 aha czyli ghosting teraz nie można odpisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,415 Posted February 5 Share Posted February 5 W dniu 29.01.2026 o 18:30, Qesik napisał(a): Co to znaczy kolega używał? To ban na Twój profil Steam Sorry, że się wtrącę ale tutaj już wszystko jest wyjaśnione, więc nie rozumiem, po co zamęt robisz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted February 5 Root Share Posted February 5 Ah, wybacz. W takiej sytuacji nie ma UB, ale niedługo i tak będzie reset w związku z przejściem na nowy system, więc ten ban przepadnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted February 5 Root Share Posted February 5 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts