borix 0 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Nick: BORIX(skins.army) Serwer: wszystkie Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=BORIX&advType=name witam. bana dostałem za to że mój kolega używał cheatów . ja nigdy w żuciu nie miałem cheatów. czy jest opcja zdjęcia blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 29 Stycznia Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Co to znaczy kolega używał? To ban na Twój profil Steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borix 0 Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia no właśnie ja nigdy nie miałem cheató z kolegą wbiłem on się odpalił i wyrwałemj bana tylko dlatego że grałem z nim i miałęm go w znajomych oboje dostaliśmy bana ja cheatów nie miałem a on miał i oboje dostaliśmy może dlatego że jak dołączaliśmy do serwera byliśmy razem w grupie i admin zdecydował że jak 1 osoba używa to 2 też czycoś https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=21,06,24&advType=date oboje za to samo ja byłem czysty a on na odpale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 29 Stycznia Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia To ciekawe, że tak dobrze to pamiętasz, biorąc pod uwagę, że to było półtora roku temu i Twój kolega jest faktycznie z VAC. Podaj serwer na którym chciałeś grać, to oznaczę opiekuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borix 0 Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia poprostu mam daobrą pamięć. nigdy nie miałem cheatów do cs a serwer na którym chciałem zagrać to codmod, surf rpg oraz DEATHRUN. możesz mi niewierzyć ale pszysięgam że tak to było i nigdy nie miałem cheatów do cs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borix 0 Opublikowano Poniedziałek o 23:20 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:20 HALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borix 0 Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu aha czyli ghosting teraz nie można odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 414 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu W dniu 29.01.2026 o 18:30, Qesik napisał(a): Co to znaczy kolega używał? To ban na Twój profil Steam Sorry, że się wtrącę ale tutaj już wszystko jest wyjaśnione, więc nie rozumiem, po co zamęt robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi