Jerzy0 0 Opublikowano Czwartek o 21:33 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:33 Nick: Jerzy0 Serwer: 4FUN Link do bana: https://cs-classic.pl/bans/list Witam chciałbym odwołać sie od perm bana. Uważam że został on nie słusznie mi dany. Sytuacja wyglądała tak że admin grał supermoce i (chyba) go zabiłem przez smoke nie jestem pewny. Więc moim zdaniem Ban jest nie słuszny. Pozdrawiam Pana admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriannoooo [CSC] 0 Opublikowano Sobota o 14:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:49 Widze ze cebula sie nie wypowiada, ale demko to wsm zrobilem ja, a cebula zbanowal wiec chyba moge sie wypowiedziec. Zebys nie czekał zbyt dlugo o to klip nr1 https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/madYoCe5IQ4edvWL3?invite=cr-MSxjdjksNDQ4NDY1Njk1&v=5 Ewidentnie celownik nienaturalnie przeskoczył pusc sobie to w 0.5 ale normalnie tez widac czy ja to bym nazwal czysta gra? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy0 0 Opublikowano Sobota o 14:56 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:56 W dniu 19.02.2026 o 22:33, Jerzy0 napisał(a): Jeśli chodzi o celownik musiał być to czysty fart. Jestem osobą która nie popiera cheatowania jest to dla mnie po prostu frajerskie zachowanie. A jeśli chodzi o mojego faceit że mam na nim perma to kiedyś na moje konta wszedł jakis rusek i leciał odpalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 7 Opublikowano Sobota o 18:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:37 Tak jak zdążył zauważyć kolega. Twoje ruchy są nienaturalnie szybkie ( nie zawsze) celownik w porównaniu do twojego sensa przeskakuje z miejsca na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy0 0 Opublikowano Sobota o 18:46 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:46 Nie wiem czemu tak sie robi ale jest to dla mnie dziwne. Jak oglądałem klip to rzeczywiście celownik dziwnie przeskoczył. Wiem że dziwnie to wygląda ale naprawdę nie używam żadnych cheatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 7 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Kolejna sytuacja w której celownik skacze na przeciwnika w ułamku sekundy, gdzie sens gracza wskazuje na to że to nie jest naturalny ruch myszki. Przeciwnik dostaje heada nie mając na nim celownika. https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/maDTjx9Xthk6yVO20?invite=cr-MSwzVncsNDQ4NDY1Njk1&v=29 Przyznajesz się w dodatku do tego że dostałeś bana na FaceIta a 2 dni później ukrywasz wszystko na profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy0 0 Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Jeśli chodzi o Perma to tak jak pisałem miałem sytuacje w której nie miałem dostępu do konta i to nie ja grałem. Jęsli chodzi o skaczący celownik nie wiem czemu tak sie dzieje. jeśli chcecie moge wysłać screenshot z jakiś plików czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 7 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Tutaj również widać że coś jest nie tak https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/maDVERMGx3EMcqrRu?invite=cr-MSxzT2IsNDQ4NDY1Njk1&v=27 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy0 0 Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Proszę mi uwierzyć na słowo nigdy nie używałem cheatów nawet nie miałem po co siedze tylko na serverach społecznościowych zazwyczaj na classicu więc nie widze sensu cheatowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 7 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Podtrzymuje decyzję admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 7 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi