Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiek: 16Staż na forum: 6/7 miesięcy Doświadczenie w moderowaniu: już jest Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: min. 4 h dziennie / weekend od 5Dlaczego właśnie Ty: A bo black wchodzi rzadko (z powodu tego braku neta) a ja już byłem i siedzę non stop na forum, a czasem są sprzeczki (np. z monka) A i żeby jak zacznie ktoś że nadużywałem wcześniej modka, (to tylko na SB i 2 idiotyczne tematy) Dajcie mi 2x szanse Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) OK2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) OK3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) OK4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) OK5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) OK6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) OK7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) OK @ // Nie będę spamił pod podaniem Dla tych osób co piszą 'Nie, masz już pare adminów + UB Support, nie ogarniesz. Ja wiem chyba lepiej czy ogarnę czy nie, chłopie jak bym miał jeszcze z tym kłopotów (admin + UB) to bym przecież podania nie składał ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Na Tak -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tak Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jestem na NIE: co za dużo to nie zdrowo masz 3 rangi : ubteam, i 2x admin na serwerze ! ogarnij wpierw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 To ha tu się może wypowiem . Siwy mój kolega miewa czasami beznadziejne zachowanie. Głównie mówię tu o złym zachowaniu na SB. Drogi Kolega jestem na tak zważywszy na to że miałeś moda i wiesz o co chodzi. Jeżeli się będziesz zachowywał kultura na SB to stracisz tą rangę na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak -dużo siedzi na forum -wymagania -ogarnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na TAK -wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nie straciłeś moda za spam na sb tylko nic nie robiłeś tylko używałeś moda do bicia postów a 15 stron tematów nie pozamykanych. na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jestem na nie. Straciłeś moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Oczywiście, że nie. Straciłeś już moderatora... teraz daj innym szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak -dużo siedzi na forum -wymagania -ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 na TAK -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 - Może wymagania są. - Jako MOD mało co robiłeś. - Głupie tematy pisałeś,posty. To straciłeś narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 na tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 na Nie. Straciles moda za bez senowne posty .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Po namyśle dam ci tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie jestem na nie. Dopiero straciłeś modka. Odczekaj troche i popraw zachowanie :0Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi