Jump to content

Modek

Miłosz

Recommended Posts

Staż na forum: 6/7 miesięcy 
Doświadczenie w moderowaniu: już jest 
Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: min. 4 h dziennie / weekend od 5
Dlaczego właśnie Ty: A bo black wchodzi rzadko (z powodu tego braku neta) a ja już byłem i siedzę non stop na forum, a czasem są sprzeczki (np. z monka) 

A i żeby jak zacznie ktoś że nadużywałem wcześniej modka, (to tylko na SB i 2 idiotyczne tematy)

Dajcie mi 2x szanse :)

Wymagania ! 

1. Brak Warnów (Obowiązkowo)  OK
2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) OK
3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) OK
4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) OK
5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) OK
6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) OK
7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) OK

@

// Nie będę spamił pod podaniem

Dla tych osób co piszą 'Nie, masz już pare adminów + UB Support, nie ogarniesz.

Ja wiem chyba lepiej czy ogarnę czy nie, chłopie jak bym miał jeszcze z tym kłopotów (admin + UB) to bym przecież podania nie składał ... 

• Like 1

jestem na NIE:

co za dużo to nie zdrowo masz 3 rangi : ubteam, i 2x admin na serwerze ! ogarnij wpierw to 

To ha tu się może wypowiem :D. Siwy mój kolega miewa czasami beznadziejne zachowanie. Głównie mówię tu o złym zachowaniu na SB. Drogi Kolega jestem na tak zważywszy na to że miałeś moda i wiesz o co chodzi. Jeżeli się będziesz zachowywał kultura na SB to stracisz tą rangę na zawsze.

Guest Blip ^

Nie straciłeś moda za spam na sb tylko nic nie robiłeś tylko używałeś moda do bicia postów a 15 stron tematów nie pozamykanych. na Nie.

• Root
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie jestem na nie. Dopiero straciłeś modka. Odczekaj troche i popraw zachowanie :0Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy