Andre 459 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Redaktor: Bohater: Cześć .Na początek przedstaw nam się,ile masz lat,i skąd pochodzisz.  Siema mam na imię Mateusz.Mam 15 lat.Pochodzę z okolic krakowa Powiedz do której klasy chodzisz. Do 3 gimnazjum Czym się interesujesz? Piłką Nożną i Rapem Skoro interesujesz się piłką nożną myślę że jesteś w jakimś klubie piłkarskim Oczywiście KSP Ks Pcimianka Pcim A rapujesz troszke? No jutro 1 raz przed publicznością na scenie Życzę Ci powodzenia Dziękuję Masz rodzeństwo? Tak starszą siostrę Powiesz nam jak ma na imię? Kinga Co lubisz robić w wolnym czasie?  Siedzieć na forum pograć z koleszkami w nogę. Powiedz nam w jakie grasz gry komputerowe Cs kiedyś w Metina i Lola Masz może swój ulubiony kolorek? Tak jasny niebieski Jaki lubisz gatunek filmu? Komedie Horor Skoro rozmawiamy o filmach powiedz nam jaki masz swój ulubiony film/serial/program Ukryta Prawda Też to lubię oglądać . A w tajemnicy Ci powiem że oglądam jeszcze Top Model Heheszki:** Zadam Ci pytania związane z cs`em okej Większość graczy zaczyna grę na botach a Ty ? Ja też ale gdzieś tak po 3-4 dniach zaczołem grać na serverach Jak trafiłeś na serwerownie cs-classic? Szuakałem se na serwery.wiaderko.com i spotkałem server zm cs-classic.pl i tam zacząłem grać Grasz jeszcze na innych serwerach classic`a czy tylko na ZM? Na Cod i czasami na DR i FFa wchodzę  Masz swoją ulubioną mapę ,broń? Broń to AK47 i M4A1 a mapa to De_dust i De_Dust2  M4A1 też jest moją ulubioną bronią . Jak oceniasz atmosferę na forum? Bardzo fajna lecz są osoby które,bardzo mnie denerwują Jak oceniasz serwerownię cs-classic? Zajebista tak można nazwać Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić? Oczywiście Ciebie,Hapaja,Madziq;***,Blipa,JunioR,BlazE,Fresha,-_-,Diablox9 i Siwego Jeden lajk to jedna osoba,która życzy powodzenia IceT`owi w rapowaniu . Dziękuję Ci za poświęcony mi czas.Narazie Ja również dziękuję narka. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Łap lajka!Bo wywiad o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Fajny wywiad. like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jak jest pozdro dla mnie to wywiad dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dobry wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Łap lajka // Szefie (2x) Jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Trzymaj like ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Trzymaj like ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wywiad ciekawy. IceT powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 HahA ,IceT jutro Cie poslucham bardzo chetnie przyjde na boisko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 No to przyjdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Łap lajka!Bo wywiad o mnie. Jaka szczerość, łap lajka bo o mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi