Andre 459 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Redaktor: Bohater: Cześć .Na początek przedstaw nam się,ile masz lat,i skąd pochodzisz.  Siema mam na imię Mateusz.Mam 15 lat.Pochodzę z okolic krakowa Powiedz do której klasy chodzisz. Do 3 gimnazjum Czym się interesujesz? Piłką Nożną i Rapem Skoro interesujesz się piłką nożną myślę że jesteś w jakimś klubie piłkarskim Oczywiście KSP Ks Pcimianka Pcim A rapujesz troszke? No jutro 1 raz przed publicznością na scenie Życzę Ci powodzenia Dziękuję Masz rodzeństwo? Tak starszą siostrę Powiesz nam jak ma na imię? Kinga Co lubisz robić w wolnym czasie?  Siedzieć na forum pograć z koleszkami w nogę. Powiedz nam w jakie grasz gry komputerowe Cs kiedyś w Metina i Lola Masz może swój ulubiony kolorek? Tak jasny niebieski Jaki lubisz gatunek filmu? Komedie Horor Skoro rozmawiamy o filmach powiedz nam jaki masz swój ulubiony film/serial/program Ukryta Prawda Też to lubię oglądać . A w tajemnicy Ci powiem że oglądam jeszcze Top Model Heheszki:** Zadam Ci pytania związane z cs`em okej Większość graczy zaczyna grę na botach a Ty ? Ja też ale gdzieś tak po 3-4 dniach zaczołem grać na serverach Jak trafiłeś na serwerownie cs-classic? Szuakałem se na serwery.wiaderko.com i spotkałem server zm cs-classic.pl i tam zacząłem grać Grasz jeszcze na innych serwerach classic`a czy tylko na ZM? Na Cod i czasami na DR i FFa wchodzę  Masz swoją ulubioną mapę ,broń? Broń to AK47 i M4A1 a mapa to De_dust i De_Dust2  M4A1 też jest moją ulubioną bronią . Jak oceniasz atmosferę na forum? Bardzo fajna lecz są osoby które,bardzo mnie denerwują Jak oceniasz serwerownię cs-classic? Zajebista tak można nazwać Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić? Oczywiście Ciebie,Hapaja,Madziq;***,Blipa,JunioR,BlazE,Fresha,-_-,Diablox9 i Siwego Jeden lajk to jedna osoba,która życzy powodzenia IceT`owi w rapowaniu . Dziękuję Ci za poświęcony mi czas.Narazie Ja również dziękuję narka. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IceT Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Łap lajka!Bo wywiad o mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Fajny wywiad. like Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Jak jest pozdro dla mnie to wywiad dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Dobry wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Łap lajka // Szefie (2x) Jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cuzco Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Trzymaj like ; > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cuzco Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Trzymaj like ; > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanti. 42 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Wywiad ciekawy. IceT powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGotze 25 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 HahA ,IceT jutro Cie poslucham bardzo chetnie przyjde na boisko ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IceT Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 No to przyjdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Łap lajka!Bo wywiad o mnie. Jaka szczerość, łap lajka bo o mnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted September 27, 2013 Root Share Posted September 27, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts