Kamilkaa1991 4 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Serwer - FFA Nick - Kamaa^^ (wczesniej Kamilkaa )Imie - KamilaWiek - 21 (22 w listopadzie)Znajomosc AMXx - 8/10Mikrofon - tak, ale nie uzywany poniewaz prawdopodobnie wejscie na mikro w lapku padniete :(Skladka - tak, ale tylko przelew wchodzi w gre, poniewaz mieszkam na wyspach.Czas spedzony na forum - no juz ponad miesiac z tego co pamietamOpisac siebie - Instruktorka Fitnessu oraz studentka na uniwerku w Bristolu (UK). Co wieczor staram sie znalezc chwilke zeby wejsc na serwer, a godziny przegrane napewno to potwierdza. (wczesniejszy nick Kamilkaa ).Dlaczego chcesz zostac adminem - ostatnimi czasy liczba osob grajacych spadla ogromnie z powodu cheatow. Gdy gram, bardzo czesto zdarza sie ze nie ma admina na serwie ani na steamie (zazwyczaj prosze z getta zeby wszedl- chyba najbardziej ogarniety admin na ta chwile) ale no nie ma go zawsze. Przynajmniej 90% moich przypuszczen co do "wh" sie sprawdza wiec jestem pewna ze ogarne :)Linki do reklam : http://cs-lapucapu.pl/cs-classic-vt9895.htm#23551 http://www.cs-mlawa.czo.pl/topics15/3160.htm#3182 http://www.cs-pomarancza.xaa.pl/viewtopic.php?p=8597#8597 http://www.cs-cytrynka.xaa.pl/viewtopic.php?p=455#455 http://www.cs-thc.xaa.pl/viewtopic.php?p=1896#1896 Co zrobisz gdy:Ktos uzywa dopalaczy - wh - ssy ( wazne zeby w odpowiednim czasie byly zrobione) aim/sh itp etc - permGdy ktos naduzywa mikro - upomnienie - kick - ban na dany okres czasu (zalezy)Naduzywa kultury na serwerze - upomnienie - kick - ban na dany okres czasuPlatforma CS - Steam Chce tylko dodac, iz jak widac mam warna, jednakze podanie o UNWARNA zostalo zlozone i czeka na rozpatrzenie w opowiednim dziale. Dziekuje bardzo za spedzony czas i mam nadzieje ze milo sie czytalo hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak Powody: +Wiek +Steam +Znajomosc Amxx WIELKIE TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak, bardzo ogarnięta. Na pewno da radę.@ Jak mądrze wspomniał Typowy Gracz, pisanie postów (czasem głupich) nie jest ważniejsze od siedzenia na forum. Najważniejsza jest obecność na serwerze, bo tam admin ma największe pole do manewru. Osoba, która interesuje się wyłącznie sprawami serwera nie musi lajkować i wypowiadać się w działach tego nie dotyczących. Oczywiście pojawianie się na forum jest niezbędne, ale nie ominie nikogo nic szczególnie istotnego, jeśli będzie się pojawiał 2 razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nadrób aktywność na forum. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Widać że się starasz, piszesz kolejne podania i teraz jestem na TAK - wymagania - potrzeba adminów na FFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak -wymagania,ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Oczywiście, że tak. Poza tym nie wiem, o co niektórym chodzi z tą aktywnością na forum. Priorytetem admina powinna być gra, nie forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Gracz aktywny i ogarnięty.Nie wiem dlaczego za pierwszym razem podanie było rozpatrzone negatywnie.Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na TAK Powód:Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Mam cię na steam i prawie zawsze jesteś na FFA.Co by tutaj dużo pisać, PRZYJĘTAPrawie 90 godzin + steam + składkaNie ma na co czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zgłoś się na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi