Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 WItam,W tym temacie zgłaszacie swoje propozycje odnośnie serwera.CO chcecie by zostało poprawione/ zmienione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Klasa premium Rambo : M4,deagle, 50 hp za fraga , pełny magazynek ,2 skoki , wszystkie granaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Klasa PremiumMyśliwy : Posiada scouta i 200%dmg z int'y, 1/7 z he i deagl +4 dmg.Klasa darmowaPodpalacz : Posiada Famas'a i 1/10 na podpalenie gracza. + 1 skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie zapominajcie ze to COD 350 i nie Diablo mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ciesze się, że wkońcu taki serwer jest w CSC czekałem na taki serwer Paweł może nocny exp tak z 2x wiekszy od 20 do 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Albo od 23:00 do 5 rano DM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie będzie więcej klas premium na razieNiedługo dodam z 2/3 klasy i czekam na perkiEXP x2 będzie od 22 do 8/9, ale to dzisiaj dodam po 20/21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Niech wejdzie jakis admin na serwer cziter: GoMeR_CiMpCoN Paweł dodaj: amx_ip / amx_showip miałem nagrac mu demo ale nie ma tej komendy, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Lato wyjąłeś mi to z ust! włąsnie miałem pisać o tym. Mam demo z tym GoMeR_CiMpCoN i jakiś inny frajer. Jbc mam demka, all widać. Jeden wyskoczył z tekstem "Gram 4 lata, odczep sie" ..dwnl: http://speedy.sh/bY5FM/smierdziel-cfel.rar http://speedy.sh/79SGt/bezdomny.smierdziel.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Proponuję dodać klasy od poziomu [50, 125, 250, 350] oraz jeszcze jedną Klasę Premium (żeby było razem ich pięć). Klasy Zwykłe niech zostaną takie jakie są. Warto jeszcze dodać ranking poziomów, żeby zobaczyć, kto ma największy poziom. Co do tego serwera można zorganizować jakiś konkurs typu uzbierania jak najwięcej monet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoszenia cziterów inny dział ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dodano /ip i zaraz będzie EXP razy dwa od danej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Perk - Dłoń Magika 1/1 kosy, perk - Furia 1/20 z AK 47 perk - Prawdziwy Glina dostajesz tarcze i usp 1/7/8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Junior napisał DM w nocy i to mogłby sie sprawdzić. Grałem kiedyś na serwie z podobnym lvlem i własnie w nocy na dm w nocy dużo osób grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Perk: Oko Jastrzebia Działanie: Posiadasz WH, widzisz wrogów za ścianą. Perk: Działanie: O perkach pomyślę. Teraz przedstawię taki pomysł: Runa - Runa to coś podobnego co item ma 100% wytrzymałości wytrzymałośc wolno schodzi, zależnośc od zniszczenia itema zależy od tego ile dostajemy razy strzałów. To by na pewno się przydało na serwerze i tam pod monetami i pod wszystkim na gorze dodac Runa: A o to propozycje run na innym serwerze takie cos było więc tu by sie sprawdzilo 100 % A jak nie to mozna usunac ! Runa DROPI Z FRAGOW ! jakis tam procencik maly sie daje ilecimy dropic ! Runa: Alabaster Działanie: Redukujesz na sobie obrażenia o [ 10 ] dmg. Wytrzymałośc: 100% - Schodziła by w dół gdybysmy dostawali dmg. Runa: Golden Działanie: Zadajesz więcej dmg o [ 10 ] Wytrzymałośc: 100% Runa: Lapis Działanie: Strzał w głowe zadaje Ci mniej dmg o 30-40% Wytrz: 100% Runa: Classic Działanie: Masz 3x większego expa. Runa: Crimson Działanie: Dostajesz [ 50 ] HP startowego. Runa: Indigo Działanie: Wysysasz z wroga [ 10 ] HP Runa: Astral Działanie: Widzisz wszystkich wrogów na radarze. Wiecej propo pozniej. Paweł rozważ te runy bo one się na pewno tu przydadza;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 usunąć klase Policjant ponieważ jak się zasłoni tarczą to nie da się go zabić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Da się go zabić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jaki na jakim srw grałes ? bo może na tym samym graliśmy napisz nazwe sieci na pw P.S Dodać spadochron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Poprawiłem bugi, które na szczęście sam odkryłem, poprawiono wygląd menu oraz dodano (poprawiony) spadochronResztę dodam jutroIdę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja tutaj żadnych oryginalnych pomysłów nie widzę ^ ^Perki 1/x to przecież idiotyzm bo jest to serwer z małym lvl ...Lecimy dalejDodano VIP'aPoprawiłem troszkę silnik cod'a (był zbugowany, chodzi o informacje z lvl'em)Dodano blokadę na rakiety (15 sekund)Planuje jeszcze poprawić sklepik (wygląd) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 -_- mam buga. Otóż jest 0 hp bug. Załadowałem do hp i miałęm 0 :pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Może klasa premium elitarny snajper, efekt: podczas kucania z awp jest mniej widoczny, 1/1 awp, 1/2 kosa ppm Bronie: awp,kosa,pistolet glock Albo klasa TytanNiebios efekt:5rakiet,+3 skoki,20hp za zabicię Bronie: m4a1,pistolet usm Saper efekt:4miny Bronie:P90,glock Medyk efekt: ożywia zmarłych, 2 lub 3 apteczki Bronie:sg-552 comando,pistolet( chodzi mi o 4 bron w karabinach maszynowych) spryciarz efekt:3 lub 4 teleportery( używa 5s od rozpoczęcia rundy) Bronie:mp5a2.pistol złodziej efekt: 1/3 na ukradnięcie perku oraz może mieć 2 perki bronie: gail, pistolet Perki 1.apteczka- możesz się uleczyc raz na runde 2.apteczka xl- 2x na runde 3.apteczka xxl- 3x na runde 4.replika- stawiasz 4 repliki które odbijają strzały 5.Oddech Tytana +2 skoki oraz 2 rakiety 6.Mistrz saperstwa +3 miny 7. Duszek- przechodzisz przez ściany(15s) 8.Wypad- 1/3 na wyrzucenie bron przepraszam za błędy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja jestem na NIe z tym co napisał tytan.Elitarny sniper za pro, Klasa "tytan niebios" Nie odpowiadaja mi 5 rakiet.. Moim zdaniem to zły pomysł, aby dodać to co napisał Tytan niebios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dlaczego niby elitarny "za pro" moze mieć np. 50% niewidki więc dobry gracz tak i tak go zobaczy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Beznadziejne te klasy... ogarniasz w ogóle balans? Widzę, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi