[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Sałatka Grecka Składniki :- 5 dużych pomidorów - 1 ogórek kiszony - 1 opakowanie sera fety - 20 oliwek - 1 cebula - 2 ząbki czosnku - 1 łyżki oliwy - sok z połowy cytryny - sól, pieprz Wykonanie : Pomidory pokroić w ósemki, ogórek, ser w grubą kostkę, cebulę w talarki. Wszystko wymieszać. Do oliwy dodać sok z cytryny sól, pieprz i posiekany czosnek. Dokładnie wymieszać i tak przygotowanym sosem polać sałatkę. Smacznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 no dobry przepis , lubie słatke grecka , ale robie ją po " swojemu " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Cebula i ogórek kiszony do sałatki greckiej? - ohyda. Ja wolę tą wersje, co robi moja mam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hmmm... Nie wiem może mi się coś pomieszało ale wydaje mi się, że w sałatce greckiej nie ma cebuli a tym bardziej "naszego polskiego" kiszonego xD Ale jakby nie patrzec przepis prosty i fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 lubię sałatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi