Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wiek: 18Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 40377037 email: [email protected] steam: lolipop995Kiedy zaczynałeś grę w cs: Prawie 6 lat temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo duże ;-) Miałem tu na sieci nie raz admina, skarg nie było więc jako UB support screeny i demka i takie tam umiem rozpatrywac i odróżniam skilla od cheatów.Ile masz wolnego czasu?: Dziennie bardzo dużo, teraz jeszcze wakacje się zbliżają to ohoho Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Dlatego, że chciałbym dawac UB mam dużo wolnego czasu.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy.Wymagania- 50 postów - Spełnione- 50 godzin na forum - Ehh no niestety nie mam, ponieważ była zmiana z przemka na IPB i nie mam tu godzin tyle. Nadrobię to spokojnie.- Minimum 15 lat - Spełnione.- Minimum 2 miesiące na forum - Spełnione. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 No reaktywacja była Mam cię widzieć częściej na forum A godziny były z wcześniejszego forum. TAK - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Niestety na nie. praktycznie nie ma cie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wymagania.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi