Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam, w tym temacie chciałbym zaproponowac rangi - Uploader - Gamer Uploader musiałby wrzucac do działu różne pliki związane z amxx i wgl. Działy uploadera: Dział: Upload - Trzebabyło by go zrobic. Poddziały: Paczki AMXX, Skiny, Dźwięki, Mapy, Pluginy, Pliki na życzenie. Gamer: Opiekuje się wybraną grą, którą wybierze w podaniu. Trzebabyło by dodac dużo gier. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na TAK- Ciekawe rangi, i może się przydać do rozwoju forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem na Tak -Pdzydały by się nowe rangi.Są one ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na tak -Nowe rangi się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ciekawy pomysł... może nawet by przyciągnął więcej ludzi na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ciekawy pomysł. Jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 TAK Ciekawe rangi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Paweł więc czekam na Ciebie jak będziesz już to wbij na steam bo sprawe mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 na nie po co to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja także na NIE raczej to niepotrzebne tylko robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Pomysł Ciekawy niech sie Karol wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dobry pomysł, mógłby się ktoś konkretny tym zająć.Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Uploader Tak . taki dział już jest nawet Poradniki & Downloaduploader mógł by się po prostu zajmować tym działem forum dodawać mapy skiny pluginy itp. itd Gamer Zbędna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gamer raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jestem na TAk przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 uploader tak, a gamer nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 To nikomu nie jest potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie podobają mi się te rangi ale co tu maja nasze głosy ? i tak one nic nie znaczą Piszemy to tylko żeby posty nabić Ostateczny głoś ma Buziek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie Prosty powód to jest forum cs'a a nie webmasterkie czy wielotematyczne. Te rangi są zbędę. Paweł ma innym pomysł na rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja!? 0 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ta 1 tak , ale ten Gamer to zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi