Smalec. 4 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Moja propozycja polega na tym, żeby nie tylko tworzyć serwery Counter-Strike, ale i takie jak: - Metin2 - Minecraft oraz inne znane gry. Wiem też o tym, żeby stworzyć i ogarnąć serwery Metin2 trzeba mieć sporo kasy, ale zawsze można się złożyć. To jest tylko moja propozycja, nie musi ona być koniecznie spełniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem za. Takie serwery przyciągają graczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 na NIE, jak chcesz zagrać w metina to masz NervilMt2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Który jest badziewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Raczej nie, bo słabo z kasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 NIE Jeszcze niema na zombiaka i BF2 reklamy. Skąd kasa będzie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Serwerem metin2 mogę się zając osobiście . Kasa potrzebna by byla tylko na wykupienie dedyka Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem za serverem minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem osobiscie na NIE To jest serverownia cs a nie metina może minecraft by jeszcze uszedl ale jest tyle serverów do metina i minecrafta że szkoda gadac pozatym kasa na reklamy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nie musi koniecznie robić to jedna osoba - pomyślcie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Serwer metina http://nervil.pl/ Serwer minecrafta ? ^ ^ A skąd pieniądze? Serwery które mamy stoją full bo nieliczni chcą pomóc (finansowo) Uzbieraj 240 zł na reklame Zombiaka i BF2 to pogadamy o nowych serwerach z innych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi