Truskawkowy 52 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 1. Serwer:s6 cod mod 350lv2. Nick:Truskawkowy3. Imię:Krzysztof4. Wiek:165. Znajomość Amxx(0/10):96. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka(Tak/Nie):Tak8. Czas spędzony na forum:1 miesiąc 9. Opisać siebie:Ciężko, ale myślę że nie jestem jakimś "złym" człowiekiem. Jestem opanowany.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Gdy nie ma żadnego administratora widzę wielu agentów na wh.11. Linki do reklam: http://www.profragers.cba.pl/viewtopic.php?p=18631#18631http://php-cs.pl/viewtopic.php?p=1319#1319http://www.turek-city.pl/index.php?/topic/8112-forumcs-classicpl-zapraszam/http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=143221#143221http://cskaskada.pl/showthread.php?tid=7224 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;demko/ss-Gdy ktoś nadużywa micro;ostrzezenie/ban-Nadużywa Kultury na serwerze;ostrzezenie/upomnienie/ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Nonsteam v48Na cs'a poświęcam średnio 8h. Często siedzę w godzinach porannych. Mam juz admina na zombie mod, ale umiem poradzić sobie z 2 serwerami. Bardzo spodobał mi się cod mod i poradze sobie z ogarnięciem i zombie i cod'a. Jeśli widzę kogoś z adminów na zombie, wbijam na cod'a. Często można mnie spotkać na cod. Bardzo zależy mi na wypowiedzi graczy, jak i innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Pewnie, że jestem na tak. Gra cały czas, potrafi odróżnić cheata od skilla, ma mikro, zna dobrze amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuXe 1 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na tak. Zna sie dobrze na tym "fachu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak najbardziej na TAK- Podanie bardzo przekonuje.- Wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem na TAK Wymagania Spoko ziomek Duza aktywnosc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 TAK - ogar - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na tak -wymagania -napewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 na tak , sa potrzebni admini sam dzisiaj spotkalem na serwie 3 , 4 aimerow ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Odpowiedni wiek, posiada mikrofon, doświadczenie AMXX i dobrze napisane podanie. Jedyną wadą jest używanie wulgaryzmów w nieodpowiednim momencie, ale reszta mi nie przeszkadza. Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na tak, wszystko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na Tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na nie. Podszywasz się pod admina wczoraj musiałem Cię uspokajac. Diablo , dowody mi nie są potrzebne on wie sam co robił i ja również wiem .. On chyba głupi nie jest i wie za co kicka dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na TAK -Ogar -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na nie.Podszywasz się pod admina wczoraj musiałem Cię uspokajac.Masz dowody na to że się podszywał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie jeszcze pograj. Jak się zdecyduje to ci napisze.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi