Takichi 19 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiek: w czerwcu 16 :)Kontakt (GG/e-mail/steam): 43759832/[email protected]/takichi6Kiedy zaczynałeś grę w cs: ze 2,5 roku będzie już.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Sporeee. Nieraz byłem adminem,głównie na cs-classic :)Ile masz wolnego czasu?: Czasu mam dużo. Średnio mogę być dziennie po 5 h na kompie,podkreślam.Mogę. Nie zawsze jestem,bo są też inne zajęcia.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Myślę,że podołam zadaniom,jakie to stanowisko za sobą niesie. Staram się o to stanowisko,aby pomagać niesłusznie zbanowanym graczom.a także innym graczom a Ub TEaMUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Kiedyś,bardzo dawno temu ,jak zaczynałem grałem na wh,ale to daleka przeszłość.Wymagania- 50 postów ---> będzie ponad- 50 godzin na forum ----> może być minimalnie mniej,natomiast na serwerze (FFA) jestem bardzo często.- Minimum 15 lat ---> zaraz 16 .- Minimum 2 miesiące na forum ----> To prawdopodobnie też spełnione wymaganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Malutko na forum jesteś Ale znam cię długo i wiem że w 100% ogarniesz. Na tak, tylko popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Więcej na forum a bedzie dobrze. Byłbym na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No, masz siedzieć więcej na forum TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na TAK można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nie za mało na forum spędzasz czasu, 19H / 50h Wymagania nie spełnione Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nie mało na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr00psyy!. 0 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jestem na TAK, TaQ!Dałbym szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dalbym mu szanse może i nie ma takiej aktywnosci ale zawsze można dac Okres Próbny ja osobiscie jestem za takim okresem czyli na TAK ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jestem za daniem UbTeam na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jestem na TAK, spełnia większość wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za mało czasu spędzasz na forumJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi