TytanNiebios 15 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam, co sądzicie o klasach premium bo moim zdaniem są dosyć słabe jak na premim.... proszę pisać swoje opinie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Grałeś kiedyś na serwerach z małym poziomem? Wydaje mi się że nie.Ja grałem i tam gracze się cieszą jak premka ma bezlik ammo, a co dopiero jak ma + 10 inty ze wszystkich broni.Na takich serwerach jest najwięcej osób i tam nie ma klas z mniejszą widocznością, więc i tak poszedłem wam na rękeKLAS LEPSZYCH NIE BĘDZIE BO JA LAMER/BOT NA NICH WYMIATAM A PRAWIE W OGÓLE NIE GRAM W CS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zgodze sie po co lepsze klasy premium? Ja np gram na Terminatorze i dobrze gram a co powiedziec dopiero na premkach a i premki sa w sam raz moim zdaniem i jak juz -_- ze nie bedzie lepszych klas to w sumie do zamkniecia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Moim zdaniem są w porządku. Cichy zabójca jest hardcorowy! 1/1 kosa i chyba z 20 widoczności.. Jeszcze chyba m4a1 ma .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No tak ale nikogo nie dogoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nie przesadzaj, dobre są. A wejdź sobie na zwykłą klasę i idź przeciw premce. Są szanse ? Tylko przy dobrych perkach. Premki są dobre i nie potrzeba zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda 1 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Aniol powinien miec jak na aniola przystalo mniejsza grawitacje, bo jak sie nie myle to cichy ma m4 kose i 2skoki a aniol ma m4 awp i nic chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Klasy premium są warte swojej ceny, są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Moim zdaniem tez klasy premium powinny zostać takie jakie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi