TytanNiebios 15 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Witam, co sądzicie o klasach premium bo moim zdaniem są dosyć słabe jak na premim.... proszę pisać swoje opinie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted May 29, 2013 Root Share Posted May 29, 2013 Grałeś kiedyś na serwerach z małym poziomem? Wydaje mi się że nie.Ja grałem i tam gracze się cieszą jak premka ma bezlik ammo, a co dopiero jak ma + 10 inty ze wszystkich broni.Na takich serwerach jest najwięcej osób i tam nie ma klas z mniejszą widocznością, więc i tak poszedłem wam na rękeKLAS LEPSZYCH NIE BĘDZIE BO JA LAMER/BOT NA NICH WYMIATAM A PRAWIE W OGÓLE NIE GRAM W CS'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0lanD 2 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Zgodze sie po co lepsze klasy premium? Ja np gram na Terminatorze i dobrze gram a co powiedziec dopiero na premkach a i premki sa w sam raz moim zdaniem i jak juz -_- ze nie bedzie lepszych klas to w sumie do zamkniecia ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truskawkowy 52 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Moim zdaniem są w porządku. Cichy zabójca jest hardcorowy! 1/1 kosa i chyba z 20 widoczności.. Jeszcze chyba m4a1 ma .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TytanNiebios 15 Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 No tak ale nikogo nie dogoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nie przesadzaj, dobre są. A wejdź sobie na zwykłą klasę i idź przeciw premce. Są szanse ? Tylko przy dobrych perkach. Premki są dobre i nie potrzeba zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honda 1 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Aniol powinien miec jak na aniola przystalo mniejsza grawitacje, bo jak sie nie myle to cichy ma m4 kose i 2skoki a aniol ma m4 awp i nic chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHn. 24 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Klasy premium są warte swojej ceny, są dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotyna 77 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Moim zdaniem tez klasy premium powinny zostać takie jakie są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 2, 2013 Root Share Posted June 2, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 26, 2013 Root Share Posted June 26, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts