Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Tutaj piszemy swojego ulubionego gracza bądź admina serwera COD 350 lvl. Temat powstał dla rozluźnienia i spamu Oczywiście można parę osób wymienic i podac powody. Piszecie ze Wzorem: Ulubiony Admin:Powód: Ulubiony Gracz:Powód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ulubiony Gracz: <Warrior> Monka ;DPowód: jest zajebisty i nieźle wkur****a ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 To piszcie w Hyde Park, bijecie sobie tylko posty + po co to wogóle wiedzieć ? Admin, ulubiony ? Admin ma robić to do czego się zobowiązał. Ulubiony, gracz ? Większość poda, dajmy przykład Monka poda <Warrior> Monka ;D Temat bezsensu Modek lub ktoś z + zamknijcie temat / @ Chodziło mi o to że bezsensowny temat a przy czym bijecie sobie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Siwy widzę, że sie nie znasz to ma byc opinia graczy i adminów i w ogóle nic się nie znasz :-) Siwy to sie tyczy do serwera tego a nie HYDE PARK ! ZAKAZ GŁOSOWANIA NA SIEBIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja jestem za tym co powiedział Siwy tylko nabijanie postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Lato zakaz głosowania na siebie za późno ja już wczesniej zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ulubiony Gracz: Lato ~wOw~ [t]Powód: Dobrze się z nim gra, nie używa wulgaryzmów i ogarnia grę na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Weźcie wrzućcie ten temat do "Gry i Zabawy" tylko posty bijecie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Fresh jednak widzę, że to Ty nabijasz posty po kit się tak wypowiadasz? Temat jest przeznaczony do działu cod 350 lvl bo tu chodzi o serwer a nie zabawy forumowe -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ulubiony Admin: HapajKule Powód: <3 kocham bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamknięteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi