Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 WitamTen poradnik jest dla niedoświadczonych graczy którzy kupują vipa/admina/klasę premium, rezerwacje nicku, a nie wiedzą jak z niego skorzystać.Gdy kupiliśmy to co chcieliśmy i wchodzimy na serwer często wyskakuje nam błąd a mianowicie : You have no entry to the server... lub " Nie możesz wejśc na ten serwer" Wtedy otwieramy konsole [~] i wpisujemy: setinfo _pw "Hasło" W miejsce "hasło" Wpisujemy swoje hasło, które przy zakupie usługi sobie wybieramy. Pamiętaj - Po setinfo musi byc spacja !!To na pewno pomoże. Poradnik jest dla zielonych, dziś parę osób już mnie o to pytało każdy będzie odsyłany z tym pytaniem do tego tematu !! Paweł Proszę o podpięcie ! Pozdrowienia od Lato ~wOw~ [t] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodInformacje" do "Poradniki & Download → Poradniki → Poradniki & Configi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W końcu jakiś mądry dał poradnik dla tych niekumatych Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To chyba też jesteś zielony, skoro w poradniku nie ma informacji o wpisaniu tej komendy do configu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Fajny poradnik! LiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To chyba też jesteś zielony, skoro w poradniku nie ma informacji o wpisaniu tej komendy do configu. bolu, widzę mało się znasz, to się samo dopisuję do configu jak byś nie wiedział przynajmniej w moim wypadku tak jest, a jeśli się nie zapisze to gracz sobie niech wpisuje przy każdym wejściu hasło na serwer i po problemie. Z igły widły widzę robisz mało się znasz a wcinasz swoje 3 grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Niech sobie wpisuje. Aha! Czyli po prostu wpisywać za każdym razem w konsoli tą samą komendę, zamiast raz wpisać do configu i mieć z głowy. Tu Cię zaskoczę, jeśli masz config tylko do odczytu to za każdym razem musisz wpisywać. Widzę w tym logikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Skończ dyskusję ja napisałem bez tego, żeby wkleic do configu, bo mi się akurat samo zapisuje jak w konsolę wpiszę hasło to ono mi się samo dodaje do configu. Proste koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To widać, że nie wiedziałeś po prostu Zamiast naskakiwać na osobę, która Ci zwróciła błąd, powinieneś jej posłuchać i dopisać to do poradnika. Jeśli poczułeś się urażony, to wybacz. To jest internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dla zielonych przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Tak jak pisał bolu, sam o tym nie wiedziałeś ^ ^ z tym configiem.A teraz się tłumaczysz że tobie się to zapisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ty widzę, że diablox jakiś nie ogar jesteś mi się zapisuje hasło normalnie a komu się nie zapisuje to ma problem. Nie wiem po co tak piszesz i tak to zielonym pomoże ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 No właśnie nie wiedziałeś, że komuś się może nie zapisywać, a piszesz poradniki. Jak napisałem wyżej, powinieneś grzecznie przyznać się do błędu i dopisać tą linijkę do tego poradnika. Nie umiesz wytrzymać krytyki? Po takich poradnikach sam pokazujesz, że jesteś zielony. a komu się nie zapisuje to ma problem <---- cytat dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 No jakis poradnik o tym LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi