Truskawkowy 52 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Siemanko. Wkur*ia mnie już ciągłe sapanie o to że mam wh. Oto dzis wale nocke i co chwilkę ktoś sapał. Oto dowodzik jakiego mam softa lub wh. Jeśli ktoś kiedykolwiek bd miał zastrzezenia co do mojej gry prosze o ss'y, ale z góry mowie że posiadam cs;a v48, a na niego nie można haxów mieć. Oto demko dla graczy którzy uważają że dzisiaj jechałem na wh. http://speedy.sh/4dyBf/green.rarNie robiłem tematu w innym dziale, aby uniknąć nabijania postów.Prosze aby to demo obczaił w szczególnosci Gr3n Sor4. cz1: K[o]HcyJI droppedK[o]HcyJI opuscil gre<Warrior> Monka ;D : truskawka wczoraj trollowales czitami ale off bo demo juz mamTruskawkowy killed }{@KER with mp5navyK[o]HcyJI dropped[*KAZ*]<(+)>[*MAKO*] dropped[*KAZ*]<(+)>[*M opuscil gre<Warrior> Monka ;D killed Przemek with grenade<Warrior> Monka ;D killed Truskawkowy with grenade*** Laki killed MARDOK with a headshot from sg552 ***Truskawkowy killed Tenshi with rocketLaki killed Cs de E.T. v1.6 with sg552*** Gr3n Sor4 killed Py.Link with a headshot from m4a1 ***Gr3n Sor4 (RADIO): Fire in the hole!Py.Link droppedPy.Link opuscil grevo cer o prox r dolaczylPS|ZgembO droppedvo cer o prox r dolacza do Sil Anty-TerrorystowDICI killed Laki with mp5navyTenshi killed cz2: gameloftyou dolaczylVelocity Extreme dropped*NIE ŻYJE* <Warrior> Monka ;D : truskawkowy*NIE ŻYJE* Laki : /klasa*NIE ŻYJE* Truskawkowy : co*NIE ŻYJE* <Warrior> Monka ;D : wylacz prosze whchange_name droppedchange_name opuscil gre*NIE ŻYJE* Truskawkowy : nieMARDOK killed Tenshi with m4a1gameloftyou dolacza do Sil Anty-TerrorystowInformacje : Wpisz /menu by zobaczyc menu serwera*NIE ŻYJE* <Warrior> Monka ;D : wylaczQ"mp_timelimit" changed to "27"sik dropped*NIE ŻYJE* Truskawkowy : Nie!*NIE ŻYJE* <Warrior> Monka ;D : naskarze*NIE ŻYJE* Truskawkowy : ok** Extending time limit to allow players more time to finish the current round **Bluelytning dropped*NIE ŻYJE* Truskawkowy : a te demo masz?MARDOK killed Tenshi with m4a1Xx DIEZ xX dropped[AMXX] Aby zobaczyc ip graczy uzyj /ip*** Przemek killed Good_night with a headshot from m4a1 ****NIE ŻYJE* <Warrior> Monka ;D : powiem fralowej to ci wpierdol spusciplayer dropped*NIE ŻYJE* <Warrior> Monka ;D : demo mam"sv_maxspeed" changed to "0"SiteCS dropped*NIE ŻYJE* Truskawkowy : no kurde*NIE ŻYJE* Truskawkowy : to lipaPTB: Round ended, checking teams.Tenshi : /sklep Monka proszę o demko. Po co mam wyłączyć WH skoro nie mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ludzie dostaja w dupe i tak sie dzieje . Prawda jest taka jaka jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 ja w dupe nie dostawałem ale truskawkowy pamiętasz jak włączyłeś wh jak byłes na konfie??? : no cóż mniejsza z tym jak ma skype siedzą badz ts ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Monka daj demko pisałeś że masz nakręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi