zdenek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Nick :zdeneK~Link do SSów :brakWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Demko. Zegnam.' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:34417606' [AMXBans] Your IP: '89.161.19.12' [AMXBans] =============================================== Serwer :cod mod prosiłbym o wrzucenie owego demka do tego tematu, gdyż parę osób pewnie chętnie je obejrzy liczę na szybkiego unbana pozdrawiam @edit proszę jednak o wypowiadanie się osób obytych z tematem czitów i mających pojęcie o grze, a nie "noobków" którzy nie mają pojęcia jak się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 demko od buźki = papa ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 kolego, nie prosiłem o zbędne komentarze czekam na to demko i unbana ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 H@ serwera nie musi tłumaczyć się za dał ci perma i nie musi dawać UB nawet jeżeli gracz jest czysty - regulaminH@ może ci jedynie dać UB/ Snajper bo zaraz będziesz pisał, już napisałem wszystko i nie musisz powtarzać za mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 czy można wrzucić to demko, albo dać mi ub? chciałbym sobie pograć a tu nie ma jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Poczekaj aż -_- zobaczy i może da ci Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 no spoko, czekam cały czas, ale sam też bym chętnie zobaczył te demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 No własnie wrzućcie to demko tutaj, żeby było sprawiedliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Demko ode mnie : http://www.speedyshare.com/85YqJ/zdenek.dem Jeszcze demko od monki, ale tutaj już nawet na początku widać twojego skilla Zajebiste masz słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 @up nie wiem czy mam się smucić czy się cieszyć z twojego komentarza xD @edit co jak co, ale ładnie karałem haha xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 aa no karałeś, widziałem :)Jeśli to karanie to brawa bo info miałeś zajebiste, gościu się nie rusza a ty raptem się obracasz i go skanujesz, choć nigdy tam nie skanowałeś.Możesz sobie gadać co chcesz, ale ode mnie UB nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi