Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 1.Twój Nick: Lato ~wOw~ [t] 2.Nick admina/gracza który zawinił: Aguska87 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Nie dawno 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 1. http://speedy.sh/qzX72/2013-06-01-00003.jpg2. http://speedy.sh/Fuche/2013-06-01-00004.jpg 6.Opis sytuacji: Robi powalone vote, wkurza ludzi na serwerze, między innymi mnie i pindersona po prostu takiego admina nam nie potrzeba na serwerze... Na screenie widac. Gracz Kretka nawet napisał " Nie rób takich vote " Po prostu przegina ten admin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nadużywa admina fakt ^^ Do tego ma okres próbny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 1.Twój Nick: Lato ~wOw~ [t] 2.Nick admina/gracza który zawinił: Aguska87 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Nie dawno 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 1. http://speedy.sh/qzX72/2013-06-01-00003.jpg2. http://speedy.sh/Fuche/2013-06-01-00004.jpg 6.Opis sytuacji: Robi powalone vote, wkurza ludzi na serwerze, między innymi mnie i pindersona po prostu takiego admina nam nie potrzeba na serwerze... Na screenie widac. Gracz Kretka nawet napisał " Nie rób takich vote " Po prostu przegina ten admin. Koles ty robiles vote z 5 razy na assault , PinderSon caly czas ma do mnie problem i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Popieram nie potrzebna nam . Moim zdaniem szpanuje adminem , bo z tego co mi się wydaje ma go 1 raz ... Teraz to samo pisze jakieś głupoty i do tego jeszcze obraziła gracza -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Popieram Hapaj. Moje zdanie jest takie, ze trzeba jej odebrac admina. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Popieram Lato admin nie jest do zabawy tylko to pilnowania porzadku a nie jakiegos vote "czy jestem fajny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Admin DO ODEBRANIA ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dokładam się do skargi. Wczoraj dostałem bana za to że napisałem coś na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Popieram nie potrzebna nam . Moim zdaniem szpanuje adminem , bo z tego co mi się wydaje ma go 1 raz ... Teraz to samo pisze jakieś głupoty i do tego jeszcze obraziła gracza -_- Popieram, admin do odebrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Luka jest 1 nie można zmienić swoje IP na jakie się chcę ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie jest to odpowiednia osoba na to stanowisko... to napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja powiem tylko tyle zwracalem jej uwage kilka razy zeby nie spamowala tymi tekstami i vote, jak widze nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zabierzcie jej admina. Widać, że graczom się nie podoba. Bo na u@ Kredka się skarżył. Admin do odebrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 I tak nie wejdzie na serwa bo ma perma. A admin do zabrania bo zbanowała dziś 10 graczy, UB dostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 to widze sprawne oko specjalisty xd 10/10 ub? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Banowala z powodem : 24 xx .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: UTRATA ADMINAJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi