MGotze 25 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 1.Twój Nick: MGotze 2.Nick admina/gracza który zawinił: Aguska87 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10 , 1 czerwca 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXBANS 6.Opis sytuacji: Gramy sobie na Codzie 350 lvl i nagle bany powody : 05 xx , 55 xx ,24 xx ? Nie ogarniam jej ? Dowody sa w amx coda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ale to nie ja , kurde ej . Ktos musial mi sie wlamac do steama i znac moje haslo . Pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ta nie ty.Siedziałaś od rana cały czas więc to ty. Sory dla tych co zbanowała że wcześniej jej prema nie dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ale to nie ja , kurde ej . Ktos musial mi sie wlamac do steama i znac moje haslo . Pomocy ! Laki , przysiegam ze to nie ja . Poszlam teraz z pieskiem na spacer , ktos musial mi sie wlamac do steama i znac moje haslo do adm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie wykręcisz się to Ty jeszcze z pindersonem się spinałaś tak jak to było na forum + mnie na steam zaprosiłaś nie wykręcisz się widac twoją teraz dojrzałośc jesteś załosna admina proszę o odebranie jej. Włamka na steam? + Zgadli hasło ? hahahahah jesteś załosna... GRAŁAŚ OD RANA TO TY !!! ADMIN DO ZABRANIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgadam sie tak jak up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Człowieku ogarnij się ... Fajnie było by ci jakby tobie włamali się na steam i zrujnowali ci reputację..? hmm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie wykręcisz się to Ty jeszcze z pindersonem się spinałaś tak jak to było na forum + mnie na steam zaprosiłaś nie wykręcisz się widac twoją teraz dojrzałośc jesteś załosna admina proszę o odebranie jej. Włamka na steam? + Zgadli hasło ? hahahahah jesteś załosna... GRAŁAŚ OD RANA TO TY !!! ADMIN DO ZABRANIA ! Rozpisac ci to na kartce? Dobra To tak Ktos sciagnal sobie program do zmieniania ip , on sie nazywa ghost cos tam . Kupil sobie usluge premium Wpisal moje ip i zmienil sobie na te ktore podal Wbil na moje haslo bo mam super mega latwe . Zbanowal kazdego . Wtf? Edit @ program sie nazywa Cyber Ghost vpn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dziwny przypadek hahaha ktoś jej się włamał na steam + ktoś zgadł hasło do admina + ten ktoś siedział od 5-6 do 10 no no miło mi TAKIE SAME IP. Admin do odebrania i chuj. Tu również ode mnie skarga złożona wcześniej. http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/8386-skarga-na-admina-aguska87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie wykręcisz się to Ty jeszcze z pindersonem się spinałaś tak jak to było na forum + mnie na steam zaprosiłaś nie wykręcisz się widac twoją teraz dojrzałośc jesteś załosna admina proszę o odebranie jej. Włamka na steam? + Zgadli hasło ? hahahahah jesteś załosna... GRAŁAŚ OD RANA TO TY !!! ADMIN DO ZABRANIA ! Zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Admin do odebrania. Ps. Thn ale ja nie mam steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie ja wszystko pierdole , ktos mi sie na steama wlamal zmienil swoje ip na moje , zaczol banowac ludzi , wiecie co ? PIERDOLE WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tobie już zaufac nie można, albo komuś dałaś pasy, albo to Ty byłaś i tyle Do widzenia. Admin end. "Pierdole was" Hahah i to jest admin? Zbanujcie ją na forum już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Juz 2 skargi to raczej juz koniec ale i tak decyzja nalezy do - _ - MGotze ona już odchodzi już jest temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Aguska ,wez nie pierdul . To bylas ty i kazdy to wie . Admina masz koniec . Pobawilas sie 2 dni i narka . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nawet jeśli to był włam LECZ TO JEST NIE MOŻLIWE BO LAKI widział ALL ona grała od 6 do 10 i nie wychodziła z serwera WIEC TO NIE MOZLIWE Więc już Ci i tak nikt nie zaufa bo albo to ty albo komus haslo podałaś bo nikt by nie znal steama i hasla do serwera na twoj nick . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie ja wszystko pierdole , ktos mi sie na steama wlamal zmienil swoje ip na moje , zaczol banowac ludzi , wiecie co ? PIERDOLE WAS Za to koleżanko, masz warna. Na przyszłość patrz co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: UTRATA ADMINAJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi