tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nick: tHn.Wiek: 3 czerwca 15Lat.Doświadczenie: Ocenić można 7-8/10 Najlepszy na 100% nie jestemDlaczego ty: Ponieważ, jestem aktywny w dziale Grafiki, kiedy robię grafiki sprawia mi to przyjemność.Twoje prace[5]: Proszę Bardzo wybrałem najlepsze 5 1. Minimum 60 napisanych postów na forum. Mam 12 Postów ale Nadrobię 2. Co najmniej tydzień spędzony na forum. Licząc wcześniejsze konto to będzie dłużej ale jeśli chodzi o to nadrobię 3. Aktywny udział w dziale "Grafika" Jestem Aktywny 4. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Raczej Mam Odpowiednie 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. Nie ma sprawy, zawszę do usług ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Masz tak ode mnie z uwagi że jest mało grafików. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dla mnie prace nie są fajne. Można dać szansę (Tak) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Grafik zawsze się przyda ; ] Na tak ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Na tak fajne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Na TAK przyda sie grafik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 "Tak". -Grafików nigdy za wielu. -Znasz sie na robocie. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 NIE Słabe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Suabeeeee Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Prace szału nie robią ... ale jak to lubi i sprawia mu to przyjemność dałbym szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 NIESłabe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Prace widziałem lepsze ale szanse mozna dać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jestem na nie. Musisz jeszcze poćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja na tak tHn. robił mi prace i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Na Tak Fajne Prace , a mało grafików ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Prace 4/10 slabo jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fack Men! 12 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jestem na NIE ! -Dodaje same napisy ! -Nie spełnia wymagań ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJestTylkoSkill 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja jestem na tak - ładne prace (szczególnie 2 i 4 ) -jest mało grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mi się, nie które prace podobają dałbym Ci szansę. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 tak fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na nie. Rób zlecenia i zobaczymy :)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi