GrabarzWzk 0 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 1.Twój Nick: Grabarz^^wzk 2.Nick admina/gracza który zawinił: Atv Krasik 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 1.06.13 15.34 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): niemam dowodów ani swiatkow ale na serwerze widziałem admina laki oraz admina - _ -oni to potwierdzą 6.Opis sytuacji: grałem normalnie na cod modzie i wpadł mi płaszcz harryego nagle mnie zbugowało mialem 0 hp i nie mogłem się ruszyć , zmieniałem staty w hp wszystko i klase na terminatora a chwile pózniej mnie wywalili nie zdążyłem się nawet zrespić . dostałem Kicka za to ze miałem płaszcz harryego ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtV Krasnik 9 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ja cie zobaczyłem w 1 rundzie to byłeś już zbugowany i nie mogłem cie zabić . W 2 zostałeś aby ty i nadal nie mogłem cie zabić więc cie kickłem .. dodam że w 1 Rundzie pisałem żebyś wyszedł i wszedł na serw bo to bug ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Nie ma dowodów - skarga do zamknięcia A jeżeli ci się perk bugł to kick słuszny. Do zamknięcia / Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Brak dowodów Park mógł się zbugować. Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 2, 2013 Root Share Posted June 2, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak dowodówJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 28, 2013 Root Share Posted June 28, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts