GrabarzWzk 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 1.Twój Nick: Grabarz^^wzk 2.Nick admina/gracza który zawinił: Atv Krasik 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 1.06.13 15.34 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): niemam dowodów ani swiatkow ale na serwerze widziałem admina laki oraz admina - _ -oni to potwierdzą 6.Opis sytuacji: grałem normalnie na cod modzie i wpadł mi płaszcz harryego nagle mnie zbugowało mialem 0 hp i nie mogłem się ruszyć , zmieniałem staty w hp wszystko i klase na terminatora a chwile pózniej mnie wywalili nie zdążyłem się nawet zrespić . dostałem Kicka za to ze miałem płaszcz harryego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja cie zobaczyłem w 1 rundzie to byłeś już zbugowany i nie mogłem cie zabić . W 2 zostałeś aby ty i nadal nie mogłem cie zabić więc cie kickłem .. dodam że w 1 Rundzie pisałem żebyś wyszedł i wszedł na serw bo to bug ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie ma dowodów - skarga do zamknięcia A jeżeli ci się perk bugł to kick słuszny. Do zamknięcia / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Brak dowodów Park mógł się zbugować. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak dowodówJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi