tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Imie : DanielWiek : 3 Czerwca 15Lat.Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Sporo z 2-4 HDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Chciałbym zajmować się działem "Gazeta Graficzna" ponieważ nikt się nim nie zajmuje i jest zaniedbywany Zajmuje się grafiką więc mógłbym prowadzić ten dział Znajomość z większością użytkowników: No znam trochę użytkowników i dogaduje się z nimi, miałem konflikt z jednym użytkownikiem ale chyba już jest dobrze ;pDlaczego ja ?: Gdyż, jak już wyżej wspomniałem zajmuje się grafiką i mógłbym prowadzić ten dział, ogarniam i byłem już kilka razy Redaktorem Pozdrawiam Wszystkich ! tHn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Złożyłeś podanie na grafika, a teraz redaktora? NIE mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Prośba autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi