tHn. 24 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Imie : DanielWiek : 3 Czerwca 15Lat.Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Sporo z 2-4 HDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Chciałbym zajmować się działem "Gazeta Graficzna" ponieważ nikt się nim nie zajmuje i jest zaniedbywany Zajmuje się grafiką więc mógłbym prowadzić ten dział Znajomość z większością użytkowników: No znam trochę użytkowników i dogaduje się z nimi, miałem konflikt z jednym użytkownikiem ale chyba już jest dobrze ;pDlaczego ja ?: Gdyż, jak już wyżej wspomniałem zajmuje się grafiką i mógłbym prowadzić ten dział, ogarniam i byłem już kilka razy Redaktorem Pozdrawiam Wszystkich ! tHn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Złożyłeś podanie na grafika, a teraz redaktora? NIE mało na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Prośba autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 25, 2013 Root Share Posted June 25, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts