Schabusss :D 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Imie : Dawid Wiek : 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 60 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Byłem już kiedyś Redaktorem przeprowadzałem wywiady Znajomość z większością użytkowników: Tak Dlaczego ja ? : Jestem Ogarnięty ! lubię kontakt z ludźmi, jestem kulturalny ! gdybym został Redaktorem Zapewniam ze na forum pokazywało by się o wiele więcej Wywiadów !, Jest Kilku adminów którzy jeszcze nie udzielili wywiadu ! Mam nadzieję że nawet jak podanie zostanie odrzucone to obecni Redaktorzy postarają się i naliczą trochę tych Wywiadów ! 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)- TAK ! 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)- TAK 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)- TAK 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)- TAK 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)- Prawie 6.Minimalny wiek 15 lat. - JEST ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zmieniam zdanie na Nie, jesteś za bardzo roztrzepany, ciągle te "wykrzykniki", na redaktora trzepa używać wykrzykników jak są potrzebne a nie " Jestem kulturalny!" po co ten wykrzyknik, wystarczy przecinek... Nie przekonuje mnie twoje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Prawie? Nie no spoko. No ja dam Ci szansę, bo jesteś ogarnięty, kulturalny i widać, że Ci zależy i chcesz pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)- Prawie Prawie robi wielką różnicę... Na forum jesteś 8 dni... ale dam Ci szansę i będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na tak. Da rade ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Niestety na nie, gdyż nie przekonuje mnie Twoje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na Tak ogarniety i widac ze mu zalezy na tej posadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na tak. Pomożesz mi trochę w tej robocie. Lubię cię. Daje Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jestem na Tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Schabusss , Dam ci szanse , jestem na tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 oppa miodzia pięknie się ludzi okłamuje z wiekiem haha ty masz 22 lata a błędy stylistyczne jak nie wiem co. na redaktora trzepa używać wykrzykników jak są potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ok,DODANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi