Gość IceT Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam):45771456,[email protected]Kiedy zaczynałeś grę w cs:2 lata temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Bardzo dużeIle masz wolnego czasu?:Bardzo dużo widać to po mojej aktywności.Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ,chcę pomóc UB TEAM.Byłem pare razy w UB TEAM i mam doświadczenie.Wiem,że jest dużo UB TEAM ale chciałbym też,zostać nim.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):NieWymagania- 50 postów-Ok- 50 godzin na forum-Ok- Minimum 15 lat-Ok- Minimum 2 miesiące na forum-1 miesiąc P.S.Proszę was o przymknięcie oka na to,że nie jestem z wami 2 miesiące ale jestem bardzo aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Myślę , że można ci dać szanse na okres próbny. -Starasz się o tą pozycję -Aktywny TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No ja niestety jestem na NIE-za krotko z nami jestes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja za okresem probnym czyli na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Na niee, za krótko z nami jesteś, nie wiem czy ogarniesz, mało na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jesten narazie na niezbyt dużo na forum nie siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Sorka ale jestem na Nie ;c - Jesteś mało aktywny na forum, wogólę się nie widzę ;c - Brak Steam ? ( Sądzę tak bo nie podałeś w kontaktach steam ; c) - Jest już razem 6 UB Team i wystarczy jak na razie. - Nie przekonujące podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 NIE - za krótko jesteś z nami + mało siedzisz na forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Yyy Nie. Nie ma przymykania oka.. Wymagania to wymagania. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 sorka na nie malo cie na forum widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Mało czasu spędzasz na forum + wymaganiaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi