Depresja 0 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 1.Twój Nick: Depresja 2.Nick admina/gracza który zawinił: Laki 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 16.29 02.06,2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak 6.Opis sytuacji:A wiec przed 5 min dostalem bana . powodem bylo kampienie na respie bylem w tt i siedzialem nie na respie ale obok to jest raz na wykonanie celow mam 2,5 min wiec spokojnie bym zdarzyl ale pewny gracz domagal sie tego zeby mi dac bana i admin podejrzewam ze to admin laki bo jak wiemy to nie wyswietla jaki admin dal bana dostalem tego bana na 30 min . jeszcze dodal bym ze wiekszosc graczy ja sam pisalem na u@ ze grasz naduzywa mikrofonu caly czas mowil bez sensu mowilismy zeby przestal on dalej admin nic z tym nie zrobil a byl admin jak juz wyzej napisalem laki prosze o powazna rozmowe z tym graczem !!! bo moim zdaniem dobry admin powinien napisac prosze nie naduzywaj mikrofonu i nie tylko ja to pisalem bo mysle ze znalazlo by sie z 10 graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Wzór ! 1.Twój Nick: 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depresja 0 Posted June 2, 2013 Author Share Posted June 2, 2013 proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Nikt nie nadużywał mikrofonu -_- a po za tym skragi sie pisze od 3 godzin a nie 30 min ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Do zamknięcia Powód: brak dowodów, bany do 3 h nie podlegają skargom // Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 28, 2013 Root Share Posted June 28, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts