Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wiek: 18Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 40377037 email: [email protected] Steam: lolipop995Kiedy zaczynałeś grę w cs: Powiem tak, gram już w csa ponad 5 lat.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Doświadczenie mam bardzo duże :-)Ile masz wolnego czasu?: 4-5h dziennie, teraz idą wakacje to cały dzień nawet Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Dlatego , że chciałbym odbanowywac ludzi czekających na UB. Mam duże doświadczenie, spełniam wszystkie wymagania. Lubię dawac UB i bawic się w rozpatrywanie demek / ssów i takich tam.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Przypomniałem sobie ;D - Ecc, kiedyś na NSIE tylko ECC używałem wiecęj nic. Edit: A tak w ogóle do czego mi wiedziec jak się gra na cheatach? Nie to, że nie wiem bo grałem kiedyś na ECC przez bardzo długi okres. Więc TaQ masz dziwne zdania ;[Wymagania- 50 postów - Spełnione !- 50 godzin na forum - Spełnione !- Minimum 15 lat - Spełnione !- Minimum 2 miesiące na forum - Spełnione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Masz to TAK wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na tak -wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 na Tak, wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Owszem Tak Ogar Wymagania PLUS Ida wakacje to do roboty a nie ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na tak , spełnia wymagania + ogarnia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 na tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie,nigdy nie używałeś haxów,więc nie wiesz jak to wygląda,jak używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampiro 1 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na tak spełnia wymagania i ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tak jak kolega, zależy ci na tym stanowisku tylko siedź więcej na forum/ TAK - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 TAK Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 NIE Może i jesteś dłużej na sieci ,ale dopóki nie było Coda 350 lv ,to ani świstu nie było , mało siedzisz na forum . Poza tym niedawno dostałeś range Admina ,na Codzie nie wszystko na raz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jestem na TAK -wymagania ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na TAK wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na Tak Spelniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Rowniez TAK -spelniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 100% na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na nieostatnio wróciłeś po przerwie, grasz tydzień i już się starasz o ubteam. Pograj trochę więcej udzielaj się w tematach na forum i za 2/3 tygodnie złóż podanie wtedy będe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Spełnia wymagania więc czemu nie? NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na nie -Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wymagania +. Znany, lubiany. "TAK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za krótkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi