rn? 19 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam.Wielu graczy zapewne zna tą ,,sztuczkę" jednak napewno nie wszyscy.Jestem przekonany że wielu z was nie bawiło się za wiele w configu, jednak jeśli tak i wpisywaliście jakieś komendy których nie znacie, bądź pisaliście własny config może zdarzyć się że wpisaliście jedną z zabronionych w ligach komend.Aby ,,przeskanować" swój .cfg wchodzmy na http://Azereus.pl i Sprawdź swój CFG.Klikamy Wybierz i szukamy naszego .cfg na dysku, a następnie klikamy na SPRAWDŹ.Wyświetli nam się lista naszych komend z configa podświetlonych na różne kolory. Na samej górze mamy legendę który co oznacza.Tym sposobem możemy sprawdzić samych siebie czy aby nieświadomie nie używamy zabronionych komend. Pozdrawiam, Mateusz. [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie pisałeś już tego poradnika ? Albo mi coś się we łbie znowu jeb**. Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Na innej sieci pisałem ten poradnik kiedyś ale tutaj nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamknięteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi