rn? 19 Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Witam.Wielu graczy zapewne zna tą ,,sztuczkę" jednak napewno nie wszyscy.Jestem przekonany że wielu z was nie bawiło się za wiele w configu, jednak jeśli tak i wpisywaliście jakieś komendy których nie znacie, bądź pisaliście własny config może zdarzyć się że wpisaliście jedną z zabronionych w ligach komend.Aby ,,przeskanować" swój .cfg wchodzmy na http://Azereus.pl i Sprawdź swój CFG.Klikamy Wybierz i szukamy naszego .cfg na dysku, a następnie klikamy na SPRAWDŹ.Wyświetli nam się lista naszych komend z configa podświetlonych na różne kolory. Na samej górze mamy legendę który co oznacza.Tym sposobem możemy sprawdzić samych siebie czy aby nieświadomie nie używamy zabronionych komend. Pozdrawiam, Mateusz. [*] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nie pisałeś już tego poradnika ? Albo mi coś się we łbie znowu jeb**. Łap lajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rn? 19 Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Na innej sieci pisałem ten poradnik kiedyś ale tutaj nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamknięteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts