Krypton 983 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wiek: 16.Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 46611796Kiedy zaczynałeś grę w cs: W cs gram od 3-4 lat :)Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre :)Ile masz wolnego czasu?: 2-6hDlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomóc sieci w pozbywaniu się cheaterów i podoba mi sie kolorek rangi :)Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): BadBoy 4.2 Simple Wh X-Ray- sry to w minecraft 370Hook ECC OpenGl WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sporo tego uzywales xDD , Jestem na tak - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jestem na "NIE". Nie przekonało mnie to podanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 NIE Mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 2x składasz podanie czyli zależy ci na tym stanowisku. TAK Tylko siedź więcej na forum - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na tak tylko siedź więcej na forum , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie -Mało siedzisz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 NIE Nie spełniasz wszystkich wymagań ,mało jesteś na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na NIE mało siedzisz na forum. Posiedz trochę więcej na forum i złóż za 2tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie malo siedzisz na foum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sorka ale na Nie. - Mało co siedzisz na forum - Jest już dość dużo osób które mają konto na AMXBAN'S @ Kolor czerwony tylko dla H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jestem na tak ogarnie i do tego ma moje haxy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na TAK Krypton spokojnie ogarnie tylko siedz wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na Nie.. WYMAGANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za krótkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi