Truskawkowy 52 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Siemanko. Ostatnio na amxx.pl natknąłem się na fajny poradnik którego autorem jest DarkGL. skrypt pozwala wykonać tak zwany fast zoom czyli przybliżenie , strzał , wyłączenie przybliżenia dzięki temu strzał jest celny , przydatne gdy przeciwnik jest blisko nasstandardowo zbindowany na scroolu ( naciśnięcie scroola ) ;alias FAST.ZOOM "ZOOM.ON;FAST.SHOT;ZOOM.OFF";alias ZOOM.ON "+attack2;wait;-attack2;";alias FAST.SHOT "+attack;wait;-attack;";alias ZOOM.OFF "lastinv;wait;lastinv" ;bind mouse3 FAST.ZOOM Mi się to bardzo spodobało Polecam! źródło http://amxx.pl/topic/57341-simple-fast-zoom-speed-shot/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Alias'ty są w ligach zabronione. A co do serwerów publicznych to również uważam, że to jest oszustwo Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dzięki tego szukałem, bardzo przydatne i bardziej celniej sie strzela . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Git ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Według mnie też to jest oszustwo Ale lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 będę grał ;d Łap lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamknięteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi