Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak sprawdzic ile mamy przegranych godzin na serwerze? To proste: 1. Wchodzimy na gametracker serwera np na COD 350 lvl http://www.gametrack...15/top_players/ 2. W Search for a player wpisujemy swój dokładny nick. 3. Po wpisaniu nicku klikamy Search. 4. Wyskakuje nam nasz nick. 5. Interesuję nas "Time Played" pod tym będzie napisane ile mamy przegranych godzin. Proszę nie pisac "wiem to , każdy to wie" Jeśli wiesz to zamknij buzie, bo są ludzie, którzy takich rzeczy nie wiedzą i pytają o to więc dla nich napisałem ten krótki poradnik. Pomogłem to daj LIKE Nic nie kosztuję, A MNIE MOTYWUJE DO PISANIA DALSZYCH PORADNIKÓW ! Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Bardzo przydatne dla osób początkujących. Wiele razy spotkałem się z graczami którzy pisali "gdzie mam sprawdzić ile mam przegranych godzin?" LIKe LeCi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Żeby tylko zaglądali do tego poradnika, dziennie muszę tłumaczyć ponad 20 osobom jak i gdzie sprawdzić godziny na serwie. Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No właśnie siwy - Odsyłaj ich do tego tematu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamknięteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi