Ja!? 0 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: Ja!?3. Imię: Krzysztof4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Postaram się tak8. Czas spędzony na forum: około 9 h9. Opisać siebie: Jestem miły , kulturalny na serwerze jak i w realu . Lubię Barcelone itp.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ czasami jak ja gram to nie ma żadnego admina i wtedy są tak zwani cziterzy alebo gracze używają niecenzuralnych słów . Może byc też jeszcze tak , że rano grają 1vs1 na dużej mapce typu de_train . Pomogę wam ;)11. Linki do reklam: Będą12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Sprawdzam go dokładnie po czym robię screeny i daje bana perma -Gdy ktoś nadużywa micro; dostaje on ostrzerzenie , a jak to nie skutkuje ban 30 minut-Nadużywa Kultury na serwerze; dostaje on ostrzerzenie , a jak to nie skutkuje ban 30 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): SteamProsze o pozytywne rozpatrzenie mojego podanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Narazie na NIE:-h na forum-h na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na NIE, nie kojarzę Cię w ogóle z serwera, nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na NIE - za niski staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 nie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 NIE -Wymagania -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Nie dziś. na serwie 6h... wymagane min 30. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zapoznaj się z wymaganiami których spełnienie jest konieczne do zostania administratoremJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi